top of page
  • Szerző képefmaltisk

25. Forray Torna (2015.)

XXV. Forray Torna Országos Meghívásos Tornaverseny

Szegvár, 2015. 02. 14.

Zsúfolásig telt a Szegvári Forray Máté Általános Iskola és AMI tornacsarnoka a 25. alkalommal megrendezett Forray Tornán. 9 iskolából, egyesületből három korcsoportban 40 csapat versenyzett. Több mint 260 tornász mutatta be gyakorlatait a népes és lelkes közönség és a versenybírók előtt.

A rendezvényt Guczoghy György többszörös Európa bajnok, világbajnoki és olimpiai érmes, sokszoros magyar bajnok tornász, akik jelenleg a Magyar Torna Szövetség utánpótlásért felelős vezetője. Elkísérte a Sport1 stábja is, a tornaversenyről készített adásuk várhatóan 3 hét múlva kerül adásba.

A verseny a Szegvári Forray Máté Általános Iskola és a Szegvári Diáksport Egyesület rendezte, a Nemzeti Együttműködési Alap valamint Szegvár több intézménye, cége, vállalkozók, magánemberek a tornászok szülői munkaközössége támogatásával.  

A megnyitón és az eredményhirdetés előtt különféle bemutatók színesítették a programot. A nézők láthatták a szentesi Kiss Bálint Református Általános Iskola kötélugróit, Körtés Korát a Dunaferr országos tornabajnokságon 4. helyezést elért versenyzőjét, valamint az Arany DSE tornászainak bemutatóját. 

Pólyáné Téli Éva


16 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
logouj.png
bottom of page