top of page
  • Szerző képefmaltisk

Erzsébet-tábor, Zánka (2021.)


Erzsébet-tábori beszámoló


Szeptember 27-29. között iskolánk hatodik és hetedik osztályos tanulóival három napot töltöttünk Zánkán, az Erzsébet-táborban. Sok program közül előre ki kellett választhattunk, amelyik érdekesnek tűnt számunkra. Napi ötszöri étkezés is a pályázat része volt. A tábor 1000 Ft-ba került, továbbá az oda-vissza utazás költségét kellett a szülőknek kifizetniük.

Az első nap balatoni hajókázás, kutyabemutató és haditechnikai programon vehettek részt a gyerekek. Az estét Berkes Olivér koncertje zárta.

A második nap a csapat egyik fele bogárbemutatón míg a másik fele digitális kincskereső programon vett részt. Sok bogarat megfoghattak. A botsáska volt az egyik nagy kedvenc. Láthattak még madárpókot és skorpiót is. A digitális kincskeresőn kiderült, hogy csapat többségének nincs ritmusérzéke. Délutáni programunk egy négyórás túra Balatoncsicsóra, a Szent Balázs templomhoz. Ez idő alatt a túravezető segítségével megismerkedhettünk a Káli-medence természeti kincseivel. A túra végén a templomnál csodálatos kilátásban volt részünk. A nap végén lehetőségünk volt a Vitéz László című előadáson részt venni. Kevés diákunk élt ezzel a lehetőséggel. A napunkat a disco zárta. A TESO-k fergeteges koreográfiákkal készültek. Élmény volt velük együtt táncolni.

Szívesen visszatérnénk ide még.


Szegvár, 2021. 09. 30. Oroszné Kosztolányi Éva és Vigh Nóra osztályfőnökök

Jeneiné Lucz Mária, Németh Tamás, Rozgonyiné Szabó

Mária és Vass Tibor kísérő tanárok











25 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
logouj.png
bottom of page